Dorota Gdaniec, prodej bytu Vítkov, listopad 2021

I would like to say thank you for your kindly help with the apartament sell. Mr Tomas Koristka is very professional, coherent and honest Agent. Contact with him was real pleasure. The apartement was sell quick and effective. He has really help us with all formalities. Everything was on time, we were in touch all the time. We had the feeling that someone was taking care of us and everything would go well. It saved us a lot of stress. Thank you again for your kindly help, we will reccomend your services.

Ivo Strak, prodej chalupy v Sosnové, červen 2021

Chtěl bych vaší realitní kanceláři poděkovat za zrealizovaný prodej rekreační chalupy v Sosnové k mé plné spokojenosti. Zvláště bych chtěl poděkovat panu Kořistkovi za profesionální přístup a maximální ochotu ve všech fázích prodeje. Kladné reference v okruhu naší rodiny a známých jsou proto samozřejmostí. Určitě nepůjde o naši poslední spolupráci.

Dalibor Komárek, prodej bytu Čajkovského, květen 2021

Paní Gratzová, jsme na konci obchodu a já vám chci poděkovat za vaše služby. Setkání s vámi i s vaší realitní kanceláři bylo pro mne ve všech případech radostné, oceňuji profesionalitu a rychlost s jakou jste věci řešila. Výborná práce, už nemusím hledat jinou kancelář. Děkuji a mnoho úspěchů.

Tomáš Lindovský, prodej RD Těškovice, únor 2021

Nedávno mezi Vaší realitní kanceláři a námi proběhl prodej rodinného domu v Těškovicích. Musím velice poděkovat jmenovitě panu Ing. Hořínkovi za neuvěřitelnou rychlost, vstřícnost a hlavně lidskost. Je opravdu v tomto oboru profík. Nikdy jsem nevěřil že zadám prodej domu realitní kanceláři ze zkušenosti jiných a řeči typu „hlavně to neprodávejte přes realitku", ale musím říct , že ze zkušenosti s Vámi jsem rozhodně neudělal chybu a kdykoliv budu prodávat nemovitost či pozemek nebo naopak vždy se obrátím na Vás a také komukoliv rád a s čistým svědomím doporučím. Ještě jednou moc děkuji.

Polomský, koupě bytu v Opavě, únor 2021

Paní Gratzová, s vašimi službami, vstřícným a profesionálním přístupem jsme byli opravdu spokojeni. Můžeme vás vřele doporučuji, těm co se rozhodují pro koupi, či prodej nemovitosti. A také spoléháme na další spolupráci s vámi. Děkujeme

J. Kotyk, koupě bytu v Opavě, leden 2021

Paní makléřka Gratzová se nám od první chvíle věnovala se 100% nasazením, domluva prohlídky a samotná prohlídka proběhla bez jakýchkoliv problémů. Obdrželi jsme veškeré potřebné informace o nabízené nemovitosti, a po složení rezervačního poplatku a vyřešení financování došlo ke zdárnému uzavření obchodu. Vše proběhlo maximálně korektně a na profesionální úrovni, paní Gratzová nám pomohla ve všech oblastech, ve kterých jsme jako laikové trochu tápali. Můžeme jen doporučit.

Josef Seichter, prodej pozemku Podvihovský mlýnek, leden 2021

Dobrý den, pane Hořínek. V minulých dnech, jste ukončil prodej pozemku v k.ú. Podvihov a já bych Vám chtěl co nejsrdečněji poděkovat. S tímto pozemkem, souvisely i další transakce, což nebylo jednoduché sladit ke spokojenosti, jak prodávajících, tak kupujících. Udělal jste kus poctivé práce, co se zvlášť v dnešní době nevidí. Dokáži to posoudit, i na úrovni realit, protože jsem v devadesátých letech m.s., vlastnil Realitní kancelář. Patří Vám opravdu velké poděkování, za Váš přístup, ke všem zúčastněným, kdy jste s velkým nadhledem, dokázal proměnit pro Vaše klienty, dny všední, v dny sváteční. S takovými lidmi, Vašeho charakteru a přístupu k dané problematice, bych se chtěl opravdu setkávat častěji. Přejí Vám, ve Vaši nelehké práci, mnoho úspěchů, podložené, zdravím a rovněž neskonalým štěstím, které je tolik důležité ve Vaši činnosti. Vaše 1.opavská realitka s.r.o., může být i díky Vám vzorem pro mnoho Realitních kanceláři. S poděkováním a úctou Josef Seichter

Plačkovi, prodej pozemku Markvartovice, prosinec 2020

Chceme poděkovat Vaši realitní kanceláři, jmenovitě makléři panu Kořistkovi za skvělou spolupráci při prodeji pozemku v Markvartovicích. Jednání bylo velice příjemné, pan Kořistka je člověk, který své práci rozumí, umí poradit a hledá nejlepší a nejrychlejší řešení. Ještě jednou děkujeme za kvalitně odvedenou práci a rádi Vás doporučíme dalším potenciálním zákazníkům.

Lumír Havrlant, prodej domu Opava, listopad 2020

S prací makléře p. Kořistky jsem nadmíru spokojen. Oceňuji profesionální přístup, ochotu a rychlost prodeje. Pokud bych v budoucnu uvažoval o koupi nebo prodeji nemovitosti, vím určitě, na koho se obrátit. Makléřské schopnosti a dovednosti p. Kořistky mohu všem jen doporučit!

Helena Diasová, prodej chaty Staré Purkartice, říjen 2020

S činností realitní kanceláře a s jejím zástupcem ing. Hořínkem jsem velmi spokojena. Skvělá a rychlá komunikace, profesionální, ale i lidský přístup se kterým se málokde dnes setkávám. I přes potíže, které nebyly vinou realitní kanceláře prodej nemovitosti byl zdárně realizován. Nebudu váhat příště se na služby této realitní kanceláře opět obrátit. Rozhodně mohu doporučit.