Kateřina Košárková, prodej garáže Bochenkova, září 2022

S Vaškem Hořínkem jako realitním makléřem jsem byla velice spokojena. O nic jsem se nemusela starat, vše domluvil a nachystal dle mého očekávání. Navíc realizoval dohodu s kupujícím ohledně opravy, což mi velice usnadnilo prodej. Služby Vaška mohu jedině doporučit, své práci rozumí, vyzná se i ve věcech mimo reality jako je stavebnictví apod.

Ladislava Chmelařová, převod bytu Opava-Kateřinky, září 2022

Pane Hořínku, děkuji Vám za profesionálně odvedenou práci s lidským přístupem. Vše proběhlo rychle a naprosto bez problémů. Pokud bych v budoucnu potřebovala odborníka na reality, určitě se na Vás obrátím. Ještě jednou děkuji a přeji Vám hodně úspěchů v osobním i profesním životě!

Manželé Stromští, prodej chaty Loučky, červen 2022

Byli jsme velmi spokojeni. Překvapila nás rychlost celého prodeje ke spokojenosti obou stran. Ze strany realitní kanceláře, profesionalita a vstřícnost. Děkujeme paní R. Gratzové za přístup a řešení celé záležitosti s prodejem a hlavně s papírováním. Takže doporučujeme jako solidní firmu se solidním přístupem.

Petra Kováčová, koupě bytu Opava-Předměstí, květen 2022

Jednání s realitní kanceláří a hlavní s paní Gratzovou bylo velmi příjemné, rychlé a velmi profesionální. Během koupě našeho bytu se nevyskytly žádné komplikace a když už nějaké maličkosti nastaly, tak je paní Gratzová okamžitě vyřešila. Zároveň nám poskytla službu převedení energií k dodavateli, což považuji za velký přínos a ušetření našeho času. Spolupráci s ní velmi doporučuji, protože věřím, že si umí poradit s každou nemovitostí, ať už člověk hledá, nebo nabízí.

Jitka Cimingová, koupě bytu Opava-Předměstí, prosinec 2021

Paní Gratzová, chtěla bych Vám poděkovat za příjemnou spolupráci, profesionální a zároveň lidský přístup. V případě potřeby, se na Vás velice ráda obrátím znovu a doporučím známým a kamarádům.

manželé Turkovi, koupě bytu Opava-Předměstí, prosinec 2021

Paní Gratzová, děkujeme Vám za bezproblémové ukončeni obchodu ve věci námi zakoupeného bytu. Co k tomu dodat – organizečně proběhlo vše bezchybně a k tomu žádné starosti.

Drahomíra Dortová, prodej bytu Opava-Předměstí, prosinec 2021

Paní Gratzová, velmi Vám děkuji za opravdu dobrý a profesionální přístup. Je vidět, že jste žena na správném místě a práce Vás baví. Ušetřila jste mi spoustu energie, kterou bych musela věnovat studiu povinností, jež zahrnuje prodej nemovitosti. A taky si cením odhadu částky, za kterou jste byt prodala.

Daniela Bujnochová, koupě bytu Opava-Kylešovice, listopad 2021

Dobrý den paní Gratzová, spolupracovat s Vámi, bylo velice příjemné, opravdu své práci rozumíte a práce Vás baví a naplňuje. Tímto bych Vám chtěla poděkovat za skvěle odvedený obchod. Kdybych se někdy v budoucnu rozhodovala, zda prodat či koupit nemovitost, určitě budete první za kým půjdu, protože máte i kolem sebe skvělý tým a to se velmi cení.

Vojtěch Ignác, prodej bytu Opava-Kylešovice, listopad 2021

Služby 1. opavské realitky mohu jen doporučit. Děkuji zejména paní Gratzové, která přebrala veškerou důležitou agendu spojenou s prodejem dokonce dvou nemovitostí v zastoupení a zvládla vše naprosto skvěle a rychle. Nabídla přístup a servis přesně takový, jaký u profesionálů hledáte a očekáváte. Jako prodejci mi stačilo v průběhu celého procesu v podstatě „jen“ podepsat pár formulářů a za chvíli bylo hotovo. Nemohu být více spokojen.

Věra Červená, prodej RD v Opavě, listopad 2021

Číslovka 1 v názvu 1. opavské realitky je na místě, jak jsem se měla možnost sama přesvědčit. Jsou to profesionálové, kteří odvádějí perfektní práci. Výjimečný je i jejich osobní přístup ke každému klientovi. Ráda bych jim tímto vyslovila svůj dík.