VÝHRADNĚTIP

Prodej rodinného domu 5+kk, Opava. ul. Vojanova

Ulice:
Vojanova
Cena: 6.600.000 ,-
Včetně právního servisu, Včetně provize
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 56' 51.484"N, 17° 53' 49.208"E
Popis nemovitosti:

Nabízíme prodej rodinného domu v Opavě, ul. Vojanova. Dům byl postaven cca v r. 1935. Jedná se o zděnou z 1/2 podsklepenou stavbu se sedlovou střechou. Kompletní rekonstrukce proběhla v roce 2008. V 1 NP je obývací pokoj s kuchyní, krbem a vstupem na terasu, dva pokoje, v jednom z pokojů je velká, vestavěná skříň se zrcadly, koupelna s rohovou vanou, WC, chodba – s vestavěnými skříněmi, technická místnost a komora. Do obytného podkroví se vchází po schodech do chodby otevřené galerie. Nachází se zde dva pokoje, v jednom z pokojů je možno vybudovat terasu. Dále je zde prostorná koupelna se sprchovým koutem, WC a bidetem.
Dům je hodně světlý, otevřený prostor obývacího pokoje a kuchyně se schodištěm působí velmi příjemně a vzdušně. V domě jsou dvoukomorová okna, dýhované dveře do obložkových zárubní. Podlahy jsou plovoucí laminátové v kombinaci s keramickou dlažbou a PVC. Vytápění zajišťuje kondenzační kotel. Na zahradě je přístřešek a terasa.
Celková užitná plocha domu je 185m2, 1.NP 109m2, obytné podkroví 76m2, celková výměra pozemku činí 450m2. Dům je ve velmi dobrém stavu, okamžitě obyvatelný. Ulice je klidná s malým provozem, centrum Opavy je vzdáleno několik minut chůze. Veškerá občanská vybavenost – obchody, školy, školky, restaurace, zastávky autobusů – vše je v bezprostředním dosahu. Doporučujeme prohlídku!

Stručný přehled:
Typ nemovitosti:
Dům, vila
Operace:
Prodej
Ulice:
Vojanova
Plocha pozemku:
450 m2
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Smíšená
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Výbava:
Kuchyňská linka, sporák, sprchový kout, zděnné jádro, sklep, terasa, zahrada, myčka, vana
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Číslo nemovitosti:
24352

Kontaktujte makléře

Vaše údaje použijeme jen pro kontakt s vámi. Žádné neadresné nabídky. Pravidla ochrany osobních údajů

Zpět na seznam nabídek